torsdag 4 juni 2009

Betraktarens öga ska fröjdas...

Äntligen har vi börjat fylla logen och förvandla den till den charmiga gårdsbutik med Nött, Nytt och Naggande gott som vi så länge drömt om och längtat till.
I bistert höstrusk värmde vi våra hjärtan med att inreda med största glädje - var sak på sin väl valda plats för att skapa harmoni och gemytlig stämning, allt för att få våra framtida besökare att känna sig hjärtligt välkomna och omgivna av handplockad skönhet med patina. På bilden intill ser ni en skymt av det som till helgen kommer att bli kundernas provrum.
Vi tände butikens första doftljus i vacker gammal veckad bakform för att förgylla atmosfären ytterligare - och för att fördriva något av den bitande kylan som sänkt sig över Sörmland denna gråmulna torsdag.
Vi lockades vid lunchtid till bords av kära gårdsfrun Jenny med kycklingpaj och sallad, som avslutades med en kladdkaka med vispad grädde på toppen... Vårt hårda arbete belönades därmed rikligt denna dag.

Fortsättning följer inom kort!

Kram och välkomna åter.

2 kommentarer:

Unknown sa...

...looking good!

Inspiration i vitt sa...

Hej på er tjejer, det gör ni rätt i att öppna en lantlig butik. Kan tänka mig vad ni pysslar och fejar inför öppningen. Förstår att det är en dröm som går i uppfyllelse för er. Skulle gärna komma och besöka er och har jag vägarna för bi så hoppar jag givetvis in till er.
Kram på er/Ingela.