måndag 8 juni 2009

Handgjorda detaljer...

Vi har ägnat en helg åt sprudlande skaparglädje med såriga fingertoppar som resultat.
Men ack, det är det värt.
Vår butik Lavendeldrömmar drivs av tanken att endast ett fåtal ting av varje exemplar ska finnas till buds. Och först till kvarn känns som en bra beskrivning på det hela.

Då vi tillverkar det mesta av våra inredningsdetaljer, kläder och andra textilier, samt smådelikatesser själva - helt själva, så blir utbudet varierat och förnyat allt eftersom skatterna får nya hem. Vi tillverkar efter behov och även efter vissa önskemål, och då vi fått nya kreativa idéer - men allt är unikt och eget, inget är det andra likt.
Nätklockor

Nu står dessa skönheter redo. Nätklockor i olika storlekar - mellan 16 och 28 cm i diameter, och upp till 55 cm höga - väntar snart ivrigt på nya hem. De är dekorerade med grovt snöre och en prisma som smycke. Helt underbara att placera över en växt eller ett arrangemang i utemiljö.

Lite trolsk i sin väv...

Mormor trådade en nätskål, som har en gammal spets längst överkanten och även den har en prisma som sitt smycke. Lika skir som vacker, och bör behandlas därefter. Darrar lätt på handen då den bär innehållet i sin hand.
Unik i sitt slag.

Vi ses.
Kram från oss =)

2 kommentarer:

Saga sa...

Underbart vackra!!!

Syster vit sa...

Grattis och lycka till. Vad roligt att få starta sin egen gårdsbutik.
Det ska bli spännande att följa era alster.
Kram
Marina