lördag 11 juli 2009

Hembakt...


Våra storsäljare på avdelningen hembakt är - naturligtvis - Lavendeldrömmar och Lavendelskorpor. En jättebra "Gå bort-present" som alltid uppskattas av mottagaren. Eller varför inte unna dig själv något smaskigt lagom till söndagseftermiddagens testund. Vi bakar själva vid egen härd och har förutom våra två favoriter med lavendeln den sköna även en tredje sort som varierar för varje vecka. Vi bakar dessutom bröd. Det kan exempelvis vara en saftig och god Tant Gerdas Filmjölkslimpa... trots att Gerda vid sitt besök idag sa att hon slutat baka... Hon köpte sig en limpa hos oss istället. =)

Vårt övriga hemgjorda sortiment består av olika hemkokta sylter som lyxigt goda Jordgubb med vaniljstång, eller varför inte en smarrig Äppelchutney med färskriven ingefära och chili till det grillade middagsköttet?
Vi följer naturens gång och tar vad som bjuds till vårt hemkok.
Det har blivit en väldigt populär hörna i vår lilla loge!

För att inte tala om vårt supergoda fikabröd som följer med kaffet ni tar med ut i syrénbersån när ni shoppat klart! Redan vida omtalat i omgivningarna.
Just nu får ni kaffe eller saft med påtår tillsammans med en mjuk päronkaka med inlagd ingefära och philadelfiatopping, knäckig kokosruta och en lavendeldröm - allt för ynka 45 riksdaler. Och detta i en miljö som inte går av för hackor...

Vi vill att våra gäster och kunder ska kunna unna sig en stund av välbefinnande för alla sinnen.
Prova du med om du har vägarna förbi.

Välkomna önskar AnnaKarin & Jenny!

Inga kommentarer: