fredag 28 augusti 2009

Formex...

Efter att ha legat lågt i ett par dagar och samlat krafter tillsammans med nära o kära har vi nu börjat förbereda oss för vår leverantör-letar-tripp till Formexmässan på söndag.
Lavendeldrömmar ligger ju bara i sin linda ännu - liten och späd, men full av livskraft. Denna sommar - som varit vår första - har visat sig vara ett lyckokast. Så nu bygger vi vidare på drömmen inför nästa sommarsäsong... och börja måste man ju redan nu - lagom till höstens underbara intåg.

Vi kommer att visa oss från vår allra bästa sida i vår jakt efter någon som kan bli en ingrediens i vår lilla gårdsbutik nästa år. Någon som kan bidra med vackra föremål i vår smak. Som hjälper till att bidra till helheten.
Många äro de tilltänkta men bara ett fåtal kommer att stå kvar som vinnare efter att vi stött och blött det vi sett under vår lååånga söndag i hallarna bland dryga 800 utställare!

Vi hoppas ju dessutom på en hel massa underbara möten med alla fantastiska människor vi haft nöjet att möta under vår resa. Alla dessa inspiratörer av dignitet, gränslösa idémakarinnor och allsköns härliga syjuntekvinnor av modernt snitt... Vi har ju hört att bl a Ingela o Petra tittar förbi under söndagen, ni vet - med sin storsäljare ROMANTISKA HEM & INSPIRATION I VITT i monter CO 8:55 (Ann Collander Inredningskompaniet)
Måste ju bara ta tillfället i akt att ta dem i hand och öga mot öga få tacka för denna ljuvliga tingest!

Det ska bli en spännande dag o vi packar vattenflaskan, kameran, visitkorten o vårt mest lantligt och chicaste humör i bagaget.

Håll i hatten. Uppföljning kommer. Kram på er alla =)

Vänligen AnnaKarin & Jenny
Inte kan man väl motstå Kappahls senaste och mest gudomliga tunika i lenaste bomull med smockad byst? Dessa två har fått ett nytt hem hos mig (AnnaKarin)... Både den blekt gammelrosa o den i svagt mullvad... Det behöver verkligen inte kosta skjortan att få känna sig helt underbart vacker o flärdfull. Skynda er dit!

Inga kommentarer: